Een hele leuk winkel is altijd de Bruna en die vinden we ook hier in Shoppingcenter Overvecht. En met dit mooie weer zijn er vast mensen die even lekker een tijdschrift gaan kopen om in de zon te gaan lezen. Ik ga kijken wie ik hier kan overvallen. Nou er staan nu mensen bij de kassa. Goedemiddag mevrouw, u mag de pinpas wegdoen. Ik heb namelijk de pinpas van alle winkeliers hier uit het winkelcentrum en ik mag u aankoop afrekenen. U krijgt helemaal cadeau vandaag, omdat we het leuk vinden dat jullie in Shoppingcenter Overvecht zijn. Is dat leuk? Dat is heel mooi. Was het een grote aankoop of niet? Nou een boekje om iets te lezen waar we op vakantie gaan. Kijk dat is altijd leuk. Nou, ik ga hem afrekenen en waar gaat de reis naar toe? Uh Kroatië. Kroatië, nou lijk mij een mooi land. Ik wil er alleen even bij het pinapparaat. Ja, tuurlijk het is even schrikken. Ik overval je. Goedemiddag. Goedemiddag. Meneer Bruna, ik ga afrekenen voor deze mevrouw namens alle winkeliers. Helemaal goed. Ja, dat dacht ik. Nu moey ik even goed nadenken over de pincode. Of ik de juiste intoets. Ik ga het boekje aan u geven. Kijk is alsjeblieft. Ja, dank je wel. Een hele fijne vakantie. Ja. En jij ook veel plezier met uitzoeken en maak er mooie reis van. Dank je wel. En blijven komen in Shoppingcenter Overvecht Doen we. Oké tot ziens, doeg Dag